Verblijf

Camping Getaway

is een SVR-camping gelegen in het dorpje Wouwse Plantage, naast een oude turfvaart die door de bosrijke Brabantse Wal van de Schelde bij Bergen op Zoom naar België loopt. We zijn gelegen net buiten de dorpskern van Wouwse Plantage, verscholen uit het zicht van de openbare weg en waar je de kerktoren nog net boven de bomen kunt zien uitsteken. De Belgische grens is op een steenworp afstand van Camping Getaway vandaan en het strand is minder dan een uurtje rijden.

Camping ‘t Schouwke 

De SVR camping genaamd ‘t Schouwke is gelegen net buiten de dorpskom van het bosrijke Wouwse Plantage.

Wouwse Plantage is centraal gelegen tussen Roosendaal en Bergen op Zoom. Zelfs België ligt op een steenworp afstand van ‘t Schouwke (einde weg links). In de directe omgeving van ‘t Schouwke zijn diverse knooppunten te vinden van de vele fiets- en wandelroutes die West Brabant en de Antwerpse Kempen rijk zijn. Dit maakt de omgeving van de camping perfect voor iedereen die ervan houdt om te fietsen en te wandelen tijdens de vakantie. 

Camping Zoomland

Camping Zoomland vind je in het altijd gezellige Brabantse land. De camping ligt tussen de landerijen en het grenst aan het boslandschap Lievensberg.

Wij hebben alles in huis om jou vakantie, en die van je kinderen tot een groot succes te maken. Wij hebben o.a. een groot zwembad met een peuterbad, speelveldjes, sportvelden en nog meer. De spreekwoordelijke Brabantse gezelligheid is op de camping zeker te vinden.