Reacties van bezoekers

Reacties van bezoekers die hun review op Google plaatsten, kunt vinden door op de volgende link te klikken.

reviews op google

Hieronder kunt u zelf een review op onze website plaatsen.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
14 berichten.
Patrick Patrick uit Sprundel heeft geschreven op 18 oktober 2021 om 15:37
Mooi gebied met uitstekend bewegwijzerde routes. De leemputten en zurenhoek vind ik persoonlijk echt stukken die je gezien moet hebben. Parkeerplaats is netjes, gratis en voorzien van een informatie zuil met informatie over de routes.
Jenny Jenny uit Capelle aan den ijssel heeft geschreven op 11 juli 2021 om 22:22
Vandaag gewandeld in de Wouwse Plantage. Begonnen met de blauwe wandeling en een stukje groen gelopen. Prima startpunt om verschillende wandelroutes te lopen. Op zondag was het niet druk op parkeerplaats en tijdens de wandeling. Mooie natuur om van te genieten. Route stond goed aangegeven. Ik kom hier zeker terug om andere routes te lopen.
Yoka Yoka uit Bergen op Zoom heeft geschreven op 24 april 2021 om 20:07
Wat een prachtig natuurgebied !! Vooral in het begin als je langs de leemputten wandelt.
Wel is het aan te raden bij nat weer regenlaarzen of oude schoenen aan te doen want het kan flink nat zijn anders.
Gelukkig liggen er wel vlonders waar je overheen kunt lopen zodat je niet uitglijdt.
Echt prachtig om te zien hoe de bomen en planten met hun voeten in het water staan.
Voor mindervalide mensen is dit helaas minder goed te bezoeken, maar er zijn volop andere mooie routes uitgestippeld op dit landgoed die ook zeer zeker de moeite waard zijn.
Er is voldoende parkeergelegenheid bij het begin van de Natuurpoort en er staat een duidelijk informatiebord met routes wat vermeld waar je allemaal langs komt.
Parkeren is gratis.
Fietsers en moutainbikers zijn niet toegestaan in dit natuurgebied en honden moeten aan de lijn.
Koen Koen uit Nispen heeft geschreven op 18 april 2021 om 14:26
Vandaag, zondag 18 april 2021, de rode route gewandeld, tegen de klok in. Ondanks dat je vlakbij woont, word je toch verrast door de wegen en paadjes waar je nog nooit geweest bent. De route is lekker divers, eerst door de bossen, daarna door de Belgische weilanden en als laatste langs de Zoom terug. Een echte aanrader.

Onderweg moesten we bij één knooppunt, van de Vleetweg naar Noordeneind, wel even goed kijken waar we naartoe moesten. De bordjes gaven de weg niet goed aan. Even later kwamen we bij een bordje Privé (Verboden toegang), maar daar zijn we maar gewoon doorgelopen.
Bastiaan Bastiaan uit Dordrecht heeft geschreven op 20 januari 2021 om 21:50
Al diverse keren heerlijk gewandeld vanaf de natuurpoort Wouwse Plantage.
Zeer afwisselende wandelingen in een mooie omgeving.
De routes zijn prima aangegeven. Was hier al vaker voorbij gereden, zonder te realiseren dat hier zulke mooie wandelingen mogelijk waren.
Ook in deze Corona tijd en mooi weer, is het nog steeds rustig tijdens de wandeling, ook al is de parkeerplaats vol.
Bedankt voor het uitzetten van deze wandelingen!
Anouk Anouk uit Nieuwe-Tonge heeft geschreven op 29 november 2020 om 17:58
Ik mag graag wandelen in de Wouwse Plantage. Ik vroeg me wel af of de wandelpaden ook mountainbike paden kunnen zijn. Ik liep vandaag de gele route en werd meermaals door groepjes mountainbikers van het wandelpad gejaagd. Wandelt toch iets minder ontspannen...
Jan van Turnhout Jan van Turnhout heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 10:04
Mijn naam is Jan van Turnhout en ben woonachtig in Wouwse-Plantage (sinds 42 jaar). Vrij recent heb ik de mogelijkheden om te wandelen ontdekt, dankzij de recent geopende natuurpoort. Op één van mijn recente wandelingen kwam ik een echtpaar tegen (uit Dordrecht) met een 3-tal kleinkinderen. Ik kwam met hun in gesprek , en deze meneer vertelde mij dat hij samen met zijn vrouw ALLE wandelingen had gelopen. Hij vond ze erg mooi, afwisselend en uitstekend bewegwijzerd. Hij had besloten om ze nog allemaal een keer te lopen maar nu met zijn kleinkinderen. Dit was de 1e keer voor de kleinkinderen, doch ze waren erg enthousiast en er zouden beslist andere wandelingen in de nabije toekomst volgen. Op het moment dat ik met hun sprak kwam ik de "ontwikkelaar" van de wandelingen tegen (Louis Krook) samen met zijn vrouw en die werd door het echtpaar uit Dordrecht gecomplimenteerd met de door hem samengestelde wandelingen.
Anique de Keizer Anique de Keizer uit Oud Gastel heeft geschreven op 13 september 2020 om 00:13
Bij de Natuurpoort kun je het begin vinden van de wandelroutes in en rondom Wouwse Plantage. En dat zijn er nogal wat! Volg de goed gemarkeerde routes en je komt gewoon weer op dit punt uit. Ik geniet steeds weer van al het groen tijdens mijn wandelingen. De walletjes, vlonders en bruggetjes die je onderweg tegenkomt, maken het extra leuk! Vooral voor kinderen. Die beleven een heus avontuur! En er is ook nog ruim voldoende gratis parkeergelegenheid! Natuurpoort Wouwse Plantage is een echte aanrader voor iedereen die graag wandelt in een groene, rustige en afwisselende omgeving.
Mario vinke Mario vinke heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 14:26
De groene wandeling is Een prachtige wandeling. Veel volgroeide bomen en een mooie ondergroei van varens en rhododendron
De route is prima te volgen op de pijltjes
Complimenten !
Mandy Mandy uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 17 augustus 2020 om 18:02
Heerlijk om hier te kunnen wandelen. Op zondag 16-08-20 geweest en wat was het rustig! Echt even genoten van de mooie natuur.
Paulien Kop Paulien Kop heeft geschreven op 1 april 2020 om 16:57
Afgelopen tijd al een aantal wandelroutes gelopen met de juniors. Toch grappig dat je jaren in Wouwse Plantage hebt gewoond en dat je dan nu op paadjes komt waarvan je het bestaan niet kende. Geen idee dat je bijvoorbeeld bij rondje Roks het boerenland kon oversteken. En nu moeten we dus alle routes een keer lopen. Op zoek naar nog meer nieuwe pareltjes... bedankt voor het ontwikkelen van deze routes!
Paul de Vrind Paul de Vrind uit Roosendaal heeft geschreven op 1 april 2020 om 10:11
Gisteren de groene route gewandeld. (9 km) was goed gemarkeerd. Erg mooie route !
Dank jullie wel.
Hans Kerstens Hans Kerstens heeft geschreven op 8 maart 2020 om 14:50
Vanmorgen de snertwandeling meegelopen.
Het was een gezellig en interessant tocht.
Ook de snert bij de ouwe schuur smaakte heerlijk.
Goed georganiseerd. 👍🏻
Op naar de volgende wandeling.
Louis Krook Louis Krook uit Wouwse Plantage heeft geschreven op 5 februari 2020 om 17:44
U kunt hier uw mening geven over de website of over een activiteit waaraan u heeft deelgenomen. Alvast bedankt voor uw reactie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.