Reacties van bezoekers

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
8 berichten.
Jan van Turnhout Jan van Turnhout heeft geschreven op 18 oktober 2020 om 10:04:
Mijn naam is Jan van Turnhout en ben woonachtig in Wouwse-Plantage (sinds 42 jaar). Vrij recent heb ik de mogelijkheden om te wandelen ontdekt, dankzij de recent geopende natuurpoort. Op één van mijn recente wandelingen kwam ik een echtpaar tegen (uit Dordrecht) met een 3-tal kleinkinderen. Ik kwam met hun in gesprek , en deze meneer vertelde mij dat hij samen met zijn vrouw ALLE wandelingen had gelopen. Hij vond ze erg mooi, afwisselend en uitstekend bewegwijzerd. Hij had besloten om ze nog allemaal een keer te lopen maar nu met zijn kleinkinderen. Dit was de 1e keer voor de kleinkinderen, doch ze waren erg enthousiast en er zouden beslist andere wandelingen in de nabije toekomst volgen. Op het moment dat ik met hun sprak kwam ik de "ontwikkelaar" van de wandelingen tegen (Louis Krook) samen met zijn vrouw en die werd door het echtpaar uit Dordrecht gecomplimenteerd met de door hem samengestelde wandelingen.
Anique de Keizer Anique de Keizer uit Oud Gastel heeft geschreven op 13 september 2020 om 00:13:
Bij de Natuurpoort kun je het begin vinden van de wandelroutes in en rondom Wouwse Plantage. En dat zijn er nogal wat! Volg de goed gemarkeerde routes en je komt gewoon weer op dit punt uit. Ik geniet steeds weer van al het groen tijdens mijn wandelingen. De walletjes, vlonders en bruggetjes die je onderweg tegenkomt, maken het extra leuk! Vooral voor kinderen. Die beleven een heus avontuur! En er is ook nog ruim voldoende gratis parkeergelegenheid! Natuurpoort Wouwse Plantage is een echte aanrader voor iedereen die graag wandelt in een groene, rustige en afwisselende omgeving.
Mario vinke Mario vinke heeft geschreven op 23 augustus 2020 om 14:26:
De groene wandeling is Een prachtige wandeling. Veel volgroeide bomen en een mooie ondergroei van varens en rhododendron
De route is prima te volgen op de pijltjes
Complimenten !
Mandy Mandy uit Capelle aan den IJssel heeft geschreven op 17 augustus 2020 om 18:02:
Heerlijk om hier te kunnen wandelen. Op zondag 16-08-20 geweest en wat was het rustig! Echt even genoten van de mooie natuur.
Paulien Kop Paulien Kop heeft geschreven op 1 april 2020 om 16:57:
Afgelopen tijd al een aantal wandelroutes gelopen met de juniors. Toch grappig dat je jaren in Wouwse Plantage hebt gewoond en dat je dan nu op paadjes komt waarvan je het bestaan niet kende. Geen idee dat je bijvoorbeeld bij rondje Roks het boerenland kon oversteken. En nu moeten we dus alle routes een keer lopen. Op zoek naar nog meer nieuwe pareltjes... bedankt voor het ontwikkelen van deze routes!
Paul de Vrind Paul de Vrind uit Roosendaal heeft geschreven op 1 april 2020 om 10:11:
Gisteren de groene route gewandeld. (9 km) was goed gemarkeerd. Erg mooie route !
Dank jullie wel.
Hans Kerstens Hans Kerstens heeft geschreven op 8 maart 2020 om 14:50:
Vanmorgen de snertwandeling meegelopen.
Het was een gezellig en interessant tocht.
Ook de snert bij de ouwe schuur smaakte heerlijk.
Goed georganiseerd. 👍🏻
Op naar de volgende wandeling.
Louis Krook Louis Krook uit Wouwse Plantage heeft geschreven op 5 februari 2020 om 17:44:
U kunt hier uw mening geven over de website of over een activiteit waaraan u heeft deelgenomen. Alvast bedankt voor uw reactie

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.