Kamperen en Logeren

Camping GETAWAY: even weg van alles - ontsnappen aan het alledaagse

Camping GetAway is voor mensen met een caravan, camper of tent die rust en ontspanning zoeken dichtbij de natuur. Zij bieden u gewoon de ruimte, rust, groen en simpele doch variërende voorzieningen. Verwacht bij Camping GetAway daarom geen grote drukke activiteiten of evenementen, maar wel wifi en een ontspannend buitenzwembad

SVR camping t Schouwke is gelegen net buiten de dorpskern van het bosrijke Wouwse Plantage.

In de directe omgeving zijn diverse knooppunten te vinden van de vele fiets- en wandelroutes die West Brabant en de Antwerpse Kempen rijk zijn. Dit maakt de omgeving perfect voor iedereen die van fietsen en wandelen houdt.

Op het kampeerterrein zijn 45 ruime plaatsen beschikbaar, allemaal voorzien van 6 ampère stroom.

Ook kan je hier gratis gebruik maken van WiFi.

Daarnaast beschikt de camping over een net sanitair gebouw en een algemene ruimte met keuken, tv en informatie over de omgeving.

Het campingterrein beschikt over een jeu de boules baan waar campinggasten regelmatig gezellig een spel met elkaar spelen.

 

Camperplaatsen “in de wei”

Naast Camping `t Schouwke zijn speciale verharde camperplaatsen in de wei aangelegd. Gelegen in een natuurlijke omgeving tussen Bergen op Zoom en Roosendaal is er ruimte voor 10 campers. De camperplaatsen zijn voorzien van elektra (6 amp.), gratis wifi en er is ook een waterpunt aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om vuil water te lozen en er is een stortkoker om uw chemisch toilet te legen.
Bezoekers van de camperplaatsen kunnen indien nodig gebruik maken van het sanitair en de algemene ruimte van naastgelegen camping ’t Schouwke.

Hier is ook veel informatie over de omgeving te vinden en er liggen verschillende wandel- en fietsroutes door de bossen van Wouwse Plantage en omgeving.

Camping Zoomland

3

Minicamping Stakke's Hoeve

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.