Kamperen en Logeren

Camping Getaway is een SVR camping gelegen in het dorpje Wouwse Plantage, naast de Zoom, 50 meter van de Natuurpoort Wouwse Plantage. We zijn gelegen net buiten het dorpskern van Wouwse Plantage, verscholen uit het zicht van de openbare weg en waar je de kerktoren nog net boven de bomen kunt zien uitsteken. De Belgische grens is op steenworp afstand van Camping Getaway vandaan en het strand is minder dan een uurtje rijden.

Camping Getaway heeft voor u ruime autovrije kampeerplaatsen variërend van 100 tot 200 vierkante meter. De stroomaansluiting is 10 ampère, voldoende om uw luxe apparaten van thuis op aan te sluiten.

Bij het sanitair is een wasserette met wasmachine, droger en centrifuge. Voor diegene die hun etenswaren niet koel kunnen houden, is een koelkast ter beschikking. Een aanwezige magnetron biedt de reiziger met minder luxe de mogelijkheid tot een eigen gemaakte warme maaltijd. In de weekenden (tijdens hoogseizoen) is een warme bakker met zelf gebakken producten vers uit eigen oven op locatie.

Er zijn water tappunten op het veld beschikbaar, zodat u niet ver hoeft te lopen voor water.

Gratis Wifi is op het gehele terrein beschikbaar voor degenen die niet zonder kunnen.

Voor campers is een ruime uitstortput beschikbaar met de mogelijkheid om eventueel uw watertank bij te vullen.

Wilt u wat meer luxe? Met een comfortplaats heeft u naast een eigen stroompunt, ook een eigen water- en afvoeraansluiting. Privé sanitair erbij huren is ook mogelijk.

Voor uw fietsen is een overkapte fietsenstalling met stroompunten ter beschikking en voor uw elektrische voertuig kunt bij ons terecht. Met onze 22 kW laders heeft uw voertuig snel weer een volle accu.

Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van onze verscheidene faciliteiten, zoals een openlucht zwembad, een speeltuintje voor de kinderen, jeu de boules banen of de visvijver.

Sport u liever, dan is er ook een sportruimte met verscheidene fitness apparaten beschikbaar.

Bent u wat avontuurlijker aangelegd, geniet dan van de vele wandel en fietsroutes in de bossen en buitengebieden die onze regio rijk is.

Camping Getaway is voor mensen met een caravan, camper of tent die rust en ontspanning zoeken dichtbij de natuur. Wij bieden u gewoon de ruimte, rust en groen. Verwacht bij ons bij Camping Getaway daarom geen grote drukke activiteiten of evenementen, maar wel ruime kampeerplekken en een ontspannende buiten zwembad.

SVR camping t Schouwke is gelegen net buiten de dorpskern van het bosrijke Wouwse Plantage.

In de directe omgeving zijn diverse knooppunten te vinden van de vele fiets- en wandelroutes die West Brabant en de Antwerpse Kempen rijk zijn. Dit maakt de omgeving perfect voor iedereen die van fietsen en wandelen houdt.

Op het kampeerterrein zijn 45 ruime plaatsen beschikbaar, allemaal voorzien van 6 ampère stroom.

Ook kan je hier gratis gebruik maken van WiFi.

Daarnaast beschikt de camping over een net sanitair gebouw en een algemene ruimte met keuken, tv en informatie over de omgeving.

Het campingterrein beschikt over een jeu de boules baan waar campinggasten regelmatig gezellig een spel met elkaar spelen.

 

Camperplaatsen “in de wei”

Naast Camping `t Schouwke zijn speciale verharde camperplaatsen in de wei aangelegd. Gelegen in een natuurlijke omgeving tussen Bergen op Zoom en Roosendaal is er ruimte voor 10 campers. De camperplaatsen zijn voorzien van elektra (6 amp.), gratis wifi en er is ook een waterpunt aanwezig. Er is ook de mogelijkheid om vuil water te lozen en er is een stortkoker om uw chemisch toilet te legen.
Bezoekers van de camperplaatsen kunnen indien nodig gebruik maken van het sanitair en de algemene ruimte van naastgelegen camping ’t Schouwke.

Hier is ook veel informatie over de omgeving te vinden en er liggen verschillende wandel- en fietsroutes door de bossen van Wouwse Plantage en omgeving.

Camping Zoomland

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.