Gebruik van het activiteitenterrein

De Natuurpoort Wouwse Plantage beschikt over een activiteitenveld van ca. 6000m2, gelegen direct naast het parkeerterrein.

Als je gebruik wilt maken van het activiteitenveld en/of het parkeerterrein, stuur ons dan een mailtje. Wij nemen dan contact op en bespreken samen de mogelijkheden.

Wij staan open voor leuke en nieuwe initiatieven!

Uitgangspunt bij het gebruik van het activiteitenveld en/of het parkeerterrein door verenigingen en organisaties is, dat de activiteit voldoet aan de doelstelling van de Natuurpoort:

Het activiteitenveld en/of het parkeerterrein van de Natuurpoort is bedoeld voor verenigingen en andere organisaties uit het dorp die daar buitenactiviteiten kunnen ontplooien. Het gebruik van het activiteitenveld en/of het parkeerterrein door verenigingen of commerciële partijen is alleen toegestaan als er een directe relatie is met een activiteit van/voor het dorp en derhalve toegankelijk is voor de inwoners van Wouwse Plantage.

De Stichting Natuurpoort Wouwse Plantage beheert namens de Gemeente het terrein met daarop de parkeerplaats, de kunstzone en het activiteitenveld. Het gebruik dient te voldoen aan een aantal regels. Je kunt ze hier downloaden.

 

Voor het gebruik van het veld en de tent gelden de volgende tarieven:

De stichting Natuurpoort Wouwse Plantage is sinds 2021 is het bezit van twee stretchtenten die gekoppeld kunnen worden tot één grote tent. De tenten worden gebruikt voor evenementen die door de natuurpoort worden georganiseerd. De tenten kunnen ook gehuurd worden voor evenementen die door een externe partij op het activiteitenveld van de natuurpoort worden georganiseerd.

De afmetingen van beide tenten zijn 6,5 x 10 meter.

Feestelijke opening van de Natuurpoort

Op 21 september werd de Natuurpoort Wouwse Plantage officieel geopend. Na introductie door voorzitter Patricia van der Vlerk, een toespraak door penningmeester Louis Krook en een toespraak door wethouder Toine Teunis, werd het lint doorgeknipt door de wethouder.

Onze huisfotograaf Rob Prop heeft er een mooie fotoserie van gemaakt. Klik op onderstaande link:

fotoserie van Rob Prop

Een reporter van Zuidwest TV heeft een interview afgenomen en een reportage met leuke fragmenten gemaakt.

Op 19 december 2019 is de kunstzone op de natuurpoort Wouwse Plantage officieel geopend door het onthullen van een sculptuur van de internationaal befaamde beeldhouwer Ronald Westerhuis. Ronald is vooral bekend door zijn ontwerp voor het monument MH17.

Zie verder https://natuurpoortwouwseplantage.nl/genieten-van-cultuur/

Reacties zijn gesloten.